RSR Revalidatieservice B.V. leverancier hulpmiddelen gemeente Westerkwartier

RSR Revalidatieservice B.V. is vanaf 1 januari 2019 de leverancier van woon-, rolstoel- of vervoersvoor-zieningen voor de gemeente Westerkwartier. Op vrijdag 21 december tekenen burgemeester Henk Kosmeijer van de gemeente Marum, namens de gemeente Westerkwartier, en Remco Bervoets, directeur van RSR Revalidatieservice B.V, het contract bij Café Hammingh in Garnwerd.

Inwoners die op dit moment via de gemeente hulpmiddelen in bruikleen hebben, hebben een brief ontvangen over de wisseling van leverancier. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het team Mens en Gezin van de gemeente Westerkwartier via telefoonnummer 14 0594.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter