Koos Wiersma benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Westerkwartier

De commissaris van de Koning René Paas heeft na overleg met de gekozen lijsttrekkers van de nieuwe gemeente Westerkwartier de heer Koos Wiersma benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Westerkwartier. De benoeming gaat in per 1 januari 2019 en geldt tot het moment dat een burgemeester is benoemd door de Kroon.

De heer Wiersma (1955/CDA) is vanaf 2010 burgemeester van gemeente De Marne. Daarvoor was hij vier jaar wethouder in Zuidhorn. De heer Wiersma vervult naast zijn functie als burgemeester diverse nevenfuncties, onder meer bij het Prins Bernhard Cultuurfonds, afdeling Groningen en de welstandscommissie Libau. Tot 1 januari 2019 blijft hij burgemeester van De Marne.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter