Speciale Verkiezingskrant voor gemeenteraadsverkiezingen Westerkwartier

Dinsdag 13 november wordt huis-aan-huis in het Westerkwartier een speciale Verkiezingskrant verspreid. De krant is een uitgave van uitgeverij Media Totaal Noord, die onder meer De Streekkrant en De Krant uitgeeft. Voor de realisatie is samengewerkt met de vier gemeenten. In de krant staat informatie over de negen politieke partijen, die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november in het Westerkwartier. Zo staan er interviews in met de lijsttrekkers en reageren de partijen op stellingen over diverse thema’s, die spelen in het Westerkwartier. Ook de huidige burgemeesters en de beoogd griffier komen aan het woord in deze krant. Daarnaast staat er ook praktische informatie in over het stemmen en de locaties van de stembureaus.

Digitale stemhulp

Naast de Verkiezingskrant is er ook een digitale stemhulp voor de gemeenteraadsverkiezingen in het Westerkwartier. Deze is te vinden op https://westerkwartier.mijnstem.nl.

Mocht u onverhoopt geen Verkiezingskrant hebben ontvangen (na 13 november), dan kunt u contact opnemen met Media Totaal Noord via telefoonnummer 050-4065040 of per mail bezorgklachten@media-totaal.nl of het melden via whatsapp op 06-55 80 11 99. De Verkiezingskrant is ook digitaal beschikbaar.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter