Geef uw mening over de website van de nieuwe gemeente Westerkwartier

Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Westerkwartier een feit. De gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en een deel van Winsum gaan dan op in één gemeente. Er wordt nu al hard gewerkt aan de website van de nieuwe gemeente. Op 31 oktober is een proefversie online gezet.

Laat ons weten wat u vindt
Wij zijn benieuwd naar uw mening over de website. Wat is uw indruk van de website? Wat mist u nog? Waar ziet u verbeteringen? Wat zou misschien slimmer kunnen? Laat het ons weten via webmaster@westerkwartier.nl of via het reactieformulier dat onderaan de meeste pagina’s beschikbaar is. Let op, de website en de teksten die erop staan, zijn nog in ontwikkeling en kunnen nog veranderen. U kunt in de proefversie geen gebruik maken van de online dienstverlening.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter