Ondernemend Westerkwartier op Promotiedagen 2018

Ondernemend Westerkwartier en Noordenveld presenteert zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen op 6 en 7 november in Martiniplaza in Groningen. Naast de bedrijven uit de regio, presenteren ook de gemeente Noordenveld en de nieuwe gemeente Westerkwartier zich op het Plein.

Op beide dagen organiseren de gemeenten een gezellige netwerkborrel met interessante spreker tussen 16.00 en 18.00 uur. Op dinsdag houdt Gerard Kemkers een inleiding tijdens de borrel van de gemeente Noordenveld. Op woensdag bij de borrel van de gemeente Westerkwartier is er muziek van zanger Sijtse Scheeringa en een proeverij van Westerkwartbier door Jacob van der Werk van brouwerij De Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen.

Wilt u ook in het Westerkwartier of Noordenveld ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er hier gebeurt? Kom dan naar het plein Westerkwartier-Noordenveld. Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.promotiedagen.nl

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter