Bijeenkomst politieke partijen Westerkwartier 27 juni

Woensdag 21 november aanstaande zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Westerkwartier. De voorbereidingen hiervoor zijn gestart. Woensdagavond 27 juni is er voor de politieke partijen die van plan zijn aan deze verkiezingen deel te nemen een ‘aftrapbijeenkomst’ in het gemeentehuis van Leek.

Politieke partijen die in 2014 aan de gemeenteraadsverkiezingen hebben deelgenomen zijn inmiddels door de beoogd griffier uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Wij proberen zoveel mogelijk alle partijen uit te nodigen voor deze ‘aftrapbijeenkomst’. Ook die partijen die momenteel bij ons nog niet bekend zijn of eerder aan gemeenteraadsverkiezingen hebben deelgenomen, kunnen aanschuiven op 27 juni.

Voor meer informatie over de opzet van de avond, tijdstip en locatie kunt u contact opnemen met Jan de Jong, beoogd griffier van de gemeente Westerkwartier. Dat kan per e-mail via jan.dejong@westerkwartier.nl of telefonisch via 06-22567847.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter