Westerkwartierpanel over sociaal domein van start

In de periode van 27 november tot en met 7 december 2017 zetten de gemeenten in het Westerkwartier het digitale panel in om inwoners, professionals en organisaties te horen over het sociaal domein. De gemeenten willen horen wat de focusgebieden van het sociaal domein moeten zijn en welke thema’s meer aandacht verdienen in de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. Alle leden van het Westerkwartierpanel hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Aanmelden

Wie ook wil meedenken over dit onderwerp en zich nog niet heeft aangemeld voor het panel kan dit alsnog doen via www.westerkwartierpanel.nl.

De gemeenten gebruiken het Westerkwartierpanel om inwoners online mee te laten denken over diverse onderwerpen, die spelen bij de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. Deelnemers kunnen de vragenlijsten via mobiele telefoon, tablet, laptop en pc invullen.

Het invullen van de vragenlijst over het sociaal domein neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Privacy

Door het Westerkwartierpanel onder te brengen bij het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research wordt de privacy van de panelleden gewaarborgd.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter