Vacature (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

Voor de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier zoeken wij een inspirerende en daadkrachtige persoonlijkheid die als griffier een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de positionering en het functioneren van de gemeenteraad. Meer informatie is te lezen in het functieprofiel (pdf, 495 kB).

De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en een deel van de gemeente Winsum fuseren per 1 januari 2019 tot de nieuwe gemeente Westerkwartier. Dit wordt een gemeente met 62.000 inwoners en ruim 500 medewerkers.

Interesse? Graag ontvangen wij uiterlijk op 10 december a.s. een motivatiebrief met cv via: personeelszaken@leek.nl.

Bijlagen

Herindelingsadvies gemeente Westerkwartier (pdf, 5 MB)
Visie op de nieuwe gemeenteraad Westerkwartier (pdf, 666 kB)

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter