Vacature: kwartiermaker / beoogd gemeentesecretaris gemeente Westerkwartier

De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en een deel van de gemeente Winsum fuseren per 1 januari 2019 tot de nieuwe gemeente Westerkwartier. Dit wordt een gemeente met 62.000 inwoners en ruim 500 medewerkers.

De voorbereidingen voor de nieuwe organisatie zijn inmiddels in volle gang. Zo is de contourenschets Verbindend in beweging opgesteld. We zoeken een kwartiermaker die hier verder invulling aan geeft, eerst vanuit de rol van kwartiermaker en per 1 januari 2019 als gemeentesecretaris.

In de bijlage vindt u een uitgebreide functiebeschrijving en profielschets.
Sollicitaties kunnen worden verstuurd tot en met 8 december.

Bijlagen

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter