Bloemen & activiteiten voor mantelzorgers in het Westerkwartier

De Dag van de Mantelzorg is jaarlijks op 10 november. Ook dit jaar besteden de gemeenten in het Westerkwartier deze dag extra aandacht aan mantelzorg(ers). Dit doen ze door op 10 november een gratis bloemetje of ander passend presentje te laten bezorgen bij mantelzorgers. En door het aanbieden van diverse activiteiten in het Westerkwartier (overzicht onderaan).

Bloemetje

Inwoners die mantelzorg ontvangen en deze mantelzorger(s) willen verrassen met een bloemetje, kunnen hun mantelzorger(s) aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg in hun eigen gemeente. Voor jonge mantelzorger(s) hebben we een ander presentje. De vier gemeenten hopen veel mantelzorgers in het zonnetje te zetten!
Grootegast: 0594 – 512334 of t.turksema@vredewold.nl
Leek: 0594 – 512334 of t.turksema@vredewold.nl
Marum: 0594 – 642257 of hoogeveen@spinn.nl
Zuidhorn: 0594 – 505866 of steunpuntwelzijn@swgz.nl

Activiteiten

Dinsdag 7 november
– Tijd voor uzelf middag, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Grootegast/Leek
– Mantelzorgcafé Zuidhorn, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Zuidhorn
Woensdag 8 november
– Mantelzorgers Op Stap, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Grootegast/Leek
– Tijd voor uzelf middag, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Zuidhorn
Donderdag 9 november
– Mantelzorgers Op Stap, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Marum
– Mantelzorgcafe, opgeven/info bij Steunpunt Mantelzorg van Grootegast/Leek

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor alle mantelzorgers woonachtig in het Westerkwartier. Men kan zich inschrijven voor meerdere activiteiten via de genoemde steunpunten. Opgeven kan tot vrijdag 3 november. Heeft u geen vervoer? Bel dan (0594) 512334.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter