Greetje de Vries-Leggedoor waarnemend burgemeester Zuidhorn

Donderdagavond 5 oktober heeft René Paas, Commissaris van de Koning, mevrouw Greetje de Vries-Leggedoor benoemd als waarnemend burgemeester van de gemeente Zuidhorn. De benoeming is voor de periode tot de herindeling per 1 januari 2019.

De gemeente Zuidhorn is blij met deze keuze. We verwachten dat zij onze gemeente op een goede manier kan leiden naar de nieuwe gemeente Westerkwartier.

De installatie van mevrouw de Vries-Leggedoor vindt plaats in een openbare raadsvergadering van Zuidhorn op woensdag 18 oktober aanstaande. De vergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis, Hooiweg 9 in Zuidhorn. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Meer informatie over deze vergadering vindt u de komende dagen op deze site.

Lees ook het persbericht van de provincie Groningen.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter