Voorstelling over herindeling

HeringedeeldGR maakt een voorstelling over de herindeling in de provincie Groningen en zoekt mensen die willen meespelen. In de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn zullen de voorstellingen in januari 2018 plaatsvinden.

Ontdek waar heringedeeldGR over gaat
HeringedeeldGR is een licht komische voorstelling, mét documentaire, over de impact die de herindeling van de gemeente op de inwoners kan hebben. Naar een idee van Beno Hofman en Maaike van den Hoek. Met Bas de Bruijn, Lotte Dunselman, Lies van de Wiel en inwoners uit Groningen.

De provincie Groningen wordt vanaf november 2017 heringedeeld. Hoe zien die nieuwe gemeenten eruit? Wat brengt die verandering? Wat doet dat met een mens, verandering? Wat zegt de geschiedenis over de nieuwe gemeenten? En hoe gaat het er aan toe in de gemeenten waar nog onzekerheid is over herindelen? Met een licht komische toon laat heringedeeldGR zien hoe een mens reageert op verandering en hoe geschiedenis het heden bepaalt.

Meer informatie
Wil je meespelen of op de hoogte blijven van de voorstelling? Ga dan naar de website van HeringedeeldGR of bezoek de facebookpagina.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter