Schuilt er een politicus in mij?

Op 12 september 2017 start in de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn de cursus Politiek Actief. Deze cursus biedt inwoners de gelegenheid om kennis te maken met de lokale politiek en de mogelijkheden om hierin actief te worden.

Veel aanmeldingen

Inmiddels zijn zoveel aanmeldingen binnengekomen dat de eerste cursus volgeboekt is. Geïnteresseerden kunnen zich wel aanmelden voor de reservelijst en bij genoeg aanmeldingen volgt er mogelijk een tweede cursusronde. Stuur daarvoor uiterlijk 5 september 2017 een e-mail naar m.mulder@zuidhorn.nl, met daarin uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en een korte motivatie.

Doe de test en kijk of u geschikt bent voor de politiek.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter