Fotowedstrijd FierWesterkwartier

De gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn organiseren tot eind dit jaar de fotowedstrijd FierWesterkwartier. De vraag die in de wedstrijd centraal staat is: wat is jouw favoriete plek in het Westerkwartier? Een vijfkoppige jury selecteert de drie beste inzendingen, waarop vervolgens via ons Facebook-kanaal gestemd kan worden. De inzender van de populairste foto wint een iPhone 6s.

Ontdek het Westerkwartier

In 2019 gaan de vier gemeenten in het Westerkwartier samen. Vóór die tijd willen we met de fotowedstrijd inwoners de toekomstige gemeente laten ontdekken. Iedereen mag meedoen, ook mensen die buiten het Westerkwartier wonen. Het is wel verplicht om een foto te maken binnen de grenzen van de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn.

Ook meedoen? Lees dan op deze pagina meer informatie.

E-mail updates

Ontvang een update als een nieuw artikel op deze website wordt geplaatst.
Facebook
Twitter